Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Three Sticks The Price Family Vineyards (PFV) Estate Pinot Noir 2021

Three SticksThe Price Family Vineyards (PFV) Estate Pinot Noir 2021

USA, Sonoma , 750 ml, 14%

Druvorna till den här Estate Blenden kommer från några av de bästa vinmarkerna i Kalifornien - dvs Durell, Gap’s Crown och Walala Vineyards. Slutresultatet är ett vin med stor doft och smak av röda bär, kryddor, blommor och ekfat.

Styckvis

569 kr

/flaska
Låda (6 st)

3 414 kr

Årgång

2021

Smaknotering

Stor doft av röda bär (hallon, jordgubbar), blommor, skog och mineral. Smaken är medelfyllig och varm men med fin nerv och juicig pinot noir-frukt. Välstrukturerat och elegant med lång härlig eftersmak.

Drickes
2023-2027
Alkoholhalt
14%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
16-18ºC

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Druvorna till den här Estate Blenden kommer från några av de bästa vinmarkerna i Kalifornien - dvs Durell, Gap’s Crown och Walala Vineyards. Slutresultatet är ett vin med stor doft och smak av röda bär, kryddor, blommor och ekfat.

Producenten

Det lilla hantverksegendomen Three Sticks Wine gör suveräna viner från vingårdar i Sonoma County. Egendomen grundades 2002 av William "Three Sticks" Price och Eva Price och ambitionen har alltid varit att göra viner i världsklass.

Sedan 2014 har man den smått legendariske Bob Cabral som vinmakare. Bob har jobbat för storheter som DeLoach, Kunde, Alderbrook och Hartford Court innan han 1998 hittade hem hos Burt Williams och Ed Selyam på Williams Selyam - där han stannade till dess att han började på Three Sticks. Ett arbete som bland annat gav honom utmärkelsen "Winemaker of the Year" 2011 av Wine Enthusiast.

Nu är målet tydligt: "My contribution at Three Sticks is to grow astonishing wines, to lead by example, and mentor the next generation of winemakers." Och det är bara att hålla med. När vi nyligen igenom vinerna så var det en självklarhet för oss att ta in dem. Här fanns både kraft och elegans och den där balansen som vi förknippar med de allra bästa producenterna i Kalifornien - och det här är ett måste för dig som gillar Kongsgaard eller Walter Hansel.

https://www.threestickswines.com/
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du