Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Maison Noir Wines O.P.P. - Other People´s Pinot Noir 2020
Våra kunder tycker

Maison Noir WinesO.P.P. - Other People´s Pinot Noir 2020

USA, Oregon, 750 ml, 13,9%

O.P.P. består av 100% Pinot Noir och druvorna växer i vingårdar i Willamette Valley. Vinerna är unika och distinkta garageviner, ursprungligen skapade för några av New Yorks bästa restauranger för vilka Mack var sommelier men nu blir det mer och mer tillgänglig världen över. Maison Noir drivs som e ···

Styckvis

269 kr

/flaska
Låda (12 st)

3 228 kr

Årgång

2020

Smaknotering

Ung och fruktig doft med toner av röda bär, körsbär, violer, örter och kryddor. Vinet är en förtjusande kombination av seriositet och lättsamhet i en elegant förpackning. Balanserad, nyanserad med röd frukt och ekfatstoner. Lång avslutning.

Drickes
2022-2027
Alkoholhalt
13,9%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
15-17ºC

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

O.P.P. består av 100% Pinot Noir och druvorna växer i vingårdar i Willamette Valley. Vinerna är unika och distinkta garageviner, ursprungligen skapade för några av New Yorks bästa restauranger för vilka Mack var sommelier men nu blir det mer och mer tillgänglig världen över.

Maison Noir drivs som en négociant, där André Hueston Mack köper druvor från små vinodlare i Oregon. I Europa har vinerna hittills bara varit tillgängliga på MonVinic i Barcelona, men nu kommer vinerna till Sverige och Danmark. Mouton Noir är också ett livsstilsprojekt inspirerat av skateboard, punk och hiphop, vilket tydligt ses i vinernas namn och etiketter.

Producenten

Mouton Noir grundades 2007 av André Hueston Mack, tidigare verkställande direktör på The French Laundry i Kalifornien och sedan Per Se i New York. Det började som ett litet garageprojekt för att förse små New York-restauranger med unika Oregon-viner. Mouton Noir drivs som en négociant, där André Hueston Mack köper druvor från små vinodlare i Oregon, som han har lärt känna genom sina år som sommelier, där han ständigt jagade små unika viner från hela världen. I Europa har vinerna hittills bara varit tillgängliga på MonVinic i Barcelona, men nu kommer vinerna till Sverige och Danmark. Mouton Noir är också ett livsstilsprojekt inspirerat av skateboard, punk och hiphop, vilket tydligt ses i vinets namn och etiketter.

https://maisonnoirwines.com/
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du