Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Beyerskloof Beyerskloof Pinotage 2016

Vad tyckte du?

Beyerskloof Beyerskloof Pinotage 2016

Sydafrika, Stellenbosch, 750 ml, 14%

En av Sydafrikas mest populära pinotage-viner tillbaka i ny årgång. Druvorna till Beyerskloofs pinotage kommer från så kallade bush vines - små vildvuxna rankor som beskurits till formen av en buske. Man använder sig av olika metoder för skalkontakt och jäsning med öppna jäskar, rotofermentatorer oc ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
Årgång

2016

Druvor

Pinotage

Smaknotering

Kryddiga ekdrag, rika plommontoner och bärfrukt, med typiska återhållsamma aromatiska toner. mjuk frukt som innesluter tanninerna, följs av kryddiga sötfruktiga drag, diskret och balanserad, medelfylligt med en trevlig kryddig längd. Producenten uppger att detta vin tillverkas utan animaliska produkter och därmed är passande för dig som är vegan.

Drickes
2019-2019
Alkoholhalt
14%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
16-18ºC

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

5/5351

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

För inspiration klicka på recepten nedan.

Vinet

En av Sydafrikas mest populära pinotage-viner tillbaka i ny årgång. Druvorna till Beyerskloofs pinotage kommer från så kallade bush vines - små vildvuxna rankor som beskurits till formen av en buske. Man använder sig av olika metoder för skalkontakt och jäsning med öppna jäskar, rotofermentatorer och fermentomatics. Musten spenderar 4-5 dagar med skalkontakt och efter den malolaktiska jäsningen lagrades vinet på ekfat. 2016 var en mycket torr årgång och skörden var den tidigaste sedan 1988. Detta väderförhållande passade den tidigt mognande pinotage perfekt. Ett vin gjort att dricka ungt - gärna till rätter med kött.

Producenten

Beyerskloof startades på 80-talet av en av vinmakarna på klassiska Kanonkop, Beyers Truter. Det är idag ett mycket modernt och ambitiöst vinhus beläget i Stellenbosch. Målsättningen är att producera vin av ypperlig kvalitet oavsett prisklass.

Producenten uppger att deras viner tillverkas utan animaliska produkter och därmed är passande för dig som är vegan.

http://www.beyerskloof.co.za/