Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
GlenWood VS Chardonnay 2020
Våra kunder tycker

GlenWoodVS Chardonnay 2020

Sydafrika, Franschhoek, 750 ml, 14%

GlenWood Vignerons Selection Chardonnay är ett balanserat vin med mycket frukt i en härligt krämig stil. Vinet är tillverkat av druvor från vingårdar i Franschhoek. Druvor pressades som hela klasar och juicen lämnades två dagar för att sätta sig innan de flyttades till fat för jäsning. Jäsningen ske···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Sötma
Fruktsyra
Årgång

2020

Smaknotering

Stor, frisk doft med aromer av vita blommor, stenfrukt, gula äpplen, citron. Smaken är torr med fin fräschör och en lång eftersmak.

Drickes
2023-2027
Alkoholhalt
14%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
16-18ºC

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Producenten

GlenWood är en boutique-vingård som ligger nära Franschhoek som ägas av Alastair Wood. Målet är att erbjuda högkvalitativa viner, personlig service och en rad oförglömliga gästupplevelser. GlenWood har utvecklats från grunden sedan starten 1984 och idag säljer man sina viner både på den inhemska marknaden och internationellt. Egendomen har 25 hektar vinstockar från vilka man producerar cirka 90 000 flaskor årligen.

https://www.glenwoodvineyards.co.za/
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du