Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Ego Bodegas El Goru 38 Barrels 2020
Våra kunder tycker

Ego BodegasEl Goru 38 Barrels 2020

Spanien, Jumilla, 750 ml, 14,5%

Det är strax utanför staden Jumilla som vi hittar Ego Bodegas som drivs av paret Santos Ortiz och Ioana Paunescu sedan 2011. Till sin hjälp har de den otroligt talangfulla vinmakaren Irene Gomez (25-26 år och DO Jumillas yngsta vinmakre) samt en tillgång till mycket gamla Monastrell vinstockar. Flag···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
Smaknotering

Stor och intensiv doften med toner av svarta vinbär, mullbär, svarta körsbär med en fint kryddig nyans av kanel. Smaken är generöst bärig med de aromer som doften bjöd på vilka möts upp av mjuka och runda tanniner och en livlig syra.

Drickes
2023-2028
Alkoholhalt
14,5%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
15-17ºC

Så tycker experterna

Decanter
96 p "There is great verve and drive in the mouth"

Ripe aromas of black cherry and blackcurrant with some dusty cinnamon spice. There is great verve and drive in the mouth with notes of blackcurrant leaves, blackcurrants and dark cherries, soft and round tannins and lively acidity. Beautifully turned out, big, structured and carries its alcohol well.

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Producenten

Ego Bodegas är en spännande vinproducent belägen i Jumilla, en region i Murcia i sydöstra Spanien. Vinproducenten grundades 2011 och har sedan dess blivit känd för att producera högkvalitativa viner med en modern twist.

Ego Bodegas äger 25 hektar vingårdar där de odlar druvor som Monastrell, Syrah, Cabernet Sauvignon och Petit Verdot. Dessa druvor odlas på hög höjd, vilket ger dem unika smaker och dofter. Vinproducenten är också känd för att använda sig av tekniker som biodynamisk odling och naturlig jäst.

Vinerna som Ego Bodegas producerar är inte bara av hög kvalitet utan också mycket prisvärda. Deras mest kända vin är 'Infinito', en rödvinsblend av Monastrell, Cabernet Sauvignon och Syrah. Detta vin har fått utmärkelser och höga poäng från vinexperter världen över.

Ego Bodegas är också känd för sina moderna och nyskapande etiketter, vilka är designade av kända konstnärer. Dessa etiketter ger vinerna en unik och personlig touch.

Vinproducenten Ego Bodegas är definitivt en av de mest spännande och innovativa vinproducenterna i Spanien idag. Med deras högkvalitativa viner och moderna etiketter är de ett måste att prova för alla som uppskattar goda viner.

https://egobodegas.com
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du