Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Adega do Cantor Vida Nova Rose 2010

Vad tyckte du?

Adega do Cantor Vida Nova Rose 2010

Portugal, Algarve, 750 ml, 13,5%

Ett rosévin som är väldigt lätt att ta till sig. Mogen frukt av röda bär och en väldigt fräsch syra som är fint integrerad. Perfekt att njuta som det är eller till en fräsch sommarbuffé.ProducentDetta vin kommer från en av musikhistoriens stora, Sir Cliff Richard. Han har bott i Algarve i 30 år ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Sötma
Fruktsyra
Årgång

2010

Druvor

Aragonês, Syrah

Smaknotering

Alkoholhalt
13,5%
Flaskstorlek
750 ml

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

5/5151

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

För de lättsamma sommarkvällarna där tiden man lägger på matlagning minskar lite till förmån för enkla men tydliga smaker bjuder vi här på en kryddig anrättning med en matig bulgursallad, som gjord för ett glas kall rosé.

Vinet

Vinet

Ett rosévin som är väldigt lätt att ta till sig. Mogen frukt av röda bär och en väldigt fräsch syra som är fint integrerad. Perfekt att njuta som det är eller till en fräsch sommarbuffé.
Producent
Detta vin kommer från en av musikhistoriens stora, Sir Cliff Richard. Han har bott i Algarve i 30 år och önskade sig en vingård. Kravet var att han skulla ha vin så det räcker till honom själv och hans vänner. Men så stod han dår en dag med 18.000 flaskor/år och då föddes tanken att börja sälja sina viner. Idag ligger producktionen på ca 150.000 flaskor/år av rosé, rött och sedan 2006 även vitt vin.

Karta