Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Plantation Rum Panama Vintage 2010

Plantation RumPanama Vintage 2010

Panama, Panama, 700 ml, 51,4%

Terravera-serien från Plantation utforskar några av världens mest geogafisk avsides  placerade destillerier. Denna rom kommer från Distileria Don José i Panama, och på flaskan och kartongen ser man den frodiga regnskogen och det rika djurlivet som omger destilleriet. Rommen är destillered 2010 och l···

Styckvis

995 kr

/flaska
Låda (6 st)

5 970 kr

Årgång

2010

Smaknotering

Stor doft där nektarin, kokos, citrus och rostad mandel dominerar.  Smaken är väldigt fruktig i en torr stil som bjuder på toner av päron, banan, kokos och ljus choklad. Här finns en otroligt läcker naturlig sötma i eftersmaken.

Drickes
Alkoholhalt
51,4%
Flaskstorlek
700 ml

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Producenten

Plantation Rum är resultatet av ett nära samarbete mellan den franska Maison Ferrand och de bästa romproducenterna i Karibien samt Syd- och Centralamerika, som noggrant väljer ut rom från respektive destilleri. Rommen mognadslagras i produktionsregionen och skeppas sedan över till Frankrike för den slutliga förädlingen. Hantverksarbetet och den särskilda dubbellagringen har gett Plantation och ägaren Alexandre Gabriel en oerhört aktad ställning i dryckesvärlden och de är idag närmast kultförklarade.

https://www.plantationrum.com/
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du