Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Rocca Rossa Prosecco Treviso DOC Spago Frizzante
Våra kunder tycker

Rocca RossaProsecco Treviso DOC Spago Frizzante

Italien, Veneto, 750 ml, 10,5%

Producerad av noggrant utvalda druvor från Treviso-regionen. Glera-vinrankan, känd som "Pulcinum" i antika Rom, har glesa, bevingade klasar med medelstora druvor med grönt till guldgult skal och medelstora bladblad.   Druvorna skördas tidigt för att fånga deras syrlighet och doft. Musten separera ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Sötma
Fruktsyra
Druvor

Glera

Smaknotering

Prosecco Frizzante DOC är ett lätt och lättillgängligt vin. Den har en blek halmgul färg och en aromatisk doft där de delikata tonerna av vita blommer och grön frukt stöds väl av välbalanserad fräshör i smaken.

Drickes
Alkoholhalt
10,5%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
6-8ºC
Sockerhalt
13 g/l

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Producerad av noggrant utvalda druvor från Treviso-regionen.

Glera-vinrankan, känd som "Pulcinum" i antika Rom, har glesa, bevingade klasar med medelstora druvor med grönt till guldgult skal och medelstora bladblad.

 

Druvorna skördas tidigt för att fånga deras syrlighet och doft. Musten separeras från skalen genom mjuk pressning och jäses därefter under kontrollerad temperatur med utvalda jästkulturer som bevarar dess aromatiska kvalitet.

När jäsningen är klar lagras den i ståltankar innan den omvandlas till mousserande vin i en autoklav.

 

Med sin lättare mouss uppskattas den av dem som letar efter ett alternativ till stilla viner

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du