Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Montelvini Prosecco Superiore Asolo Millesimato Extra Brut (3 liter) 2020
Våra kunder tycker

MontelviniProsecco Superiore Asolo Millesimato Extra Brut (3 liter) 2020

Italien, Veneto, 3000 ml, 11%

Det finns magnumflaskor och det finns magnumflaskor! Från Winefinders egen Proseccoproducent Montelvini presenterar vi här en av deras toppcuvéer i trelitersformat - levereras i originalträlåda från Montelvini. Proseccoviner kommer i många olika stilar men de bästa anses vara de som kommer från DOCG···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Sötma
Fruktsyra
Årgång

2020

Druvor

Glera

Smaknotering

Friska och fruktiga toner av äpple, gröna päron, citrus och mineral med ett krispig och fräsch avslutning. Levereras styckvis i trälåda.

Drickes
2023-2028
Alkoholhalt
11%
Flaskstorlek
3000 ml
Serveringstemperatur
6-8ºC

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Producenten

Montelvinis vineri ligger i lilla staden Venegazzù i hjärtat av Prosecco. Området har en egen DOCG; det lilla exklusiva Asolo DOCG. Asolo ligger mitt emellan Valdobiadene DOCG och Treviso DOCG och kallas också "staden med tusen horisonter" på grund av sitt vackra läge.

Familjen Serena har gjort vin i området sedan 1881 - de menar själva att deras filosofi är att hålla fast vid gamla traditioner samtidigt som man anammar ny teknik. 

http://www.montelvini.it/en/
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du