Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Chateau la Tour de By Chateau la Tour de By 50 års jubileum mixedcase i trälåda
Våra kunder tycker

Chateau la Tour de ByChateau la Tour de By 50 års jubileum mixedcase i trälåda

Frankrike, Médoc, 750 ml, 13,5%

Chateau La Tour de By är ett berömt Médoc-slott och medlem av Union des Grands Crus de Bordeaux. Här erbjuder vi deras mini vertikal som släpptes i samband med deras 50 års jubileum. Lådan innehåller 6 flaskor, en av varje årgang av, 2012, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018. Ägarna Frédéric Le Clerc och ···

Låda (6 st)

1 554 kr

Flaskpris 259 kr
Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
Smaknotering

Här erbjuder vi en minivertikal från Chateau La Tour de By som släpptes i samband med deras 50 års jubileum. Lådan innehåller 6 flaskor, en av varje årgang av, 2012, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018. Säljs i trälåda om 6 flaskor.

Drickes
Alkoholhalt
13,5%
Flaskstorlek
750 ml

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Producenten

Chateau la Tour de By är en anrik vinproducent från Bordeaux i Frankrike som grundades på 1800-talet. Vingården ligger i byn Bégadan, mellan floderna Gironde och La Tour de By, som gett namn åt egendomen.

Chateau la Tour de By producerar främst röda viner som är kända för sin höga kvalitet och elegans. Vinerna är gjorda på druvsorterna Cabernet Sauvignon, Merlot och Petit Verdot, som trivs utmärkt i den kalkrika jorden och det maritima klimatet i Bordeaux. Vinrankorna odlas enligt traditionella metoder och skördas för hand för att säkerställa att druvorna är av högsta kvalitet.

Efter skörd jäses druvorna på ekfat och sedan får vinet lagras på fat i minst 12 månader innan det buteljeras. Resultatet är viner som utmärks av sina mjuka tanniner, komplexa smaker och långvariga eftersmak.

Chateau la Tour de By är en familjeägd vingård som har en stark koppling till sin historia och traditioner. Idag leds egendomen av familjen Pages som har fortsatt att utveckla och förbättra vinerna samtidigt som de bevarar arvet från tidigare generationer.

Vingården är också känd för sitt imponerande slott, som byggdes på 1800-talet och som fortfarande är en viktig del av egendomen. Slottet erbjuder besökare möjlighet att upptäcka vingården, prova på deras utsökta viner och lära sig mer om vinodling och produktion.

Sammanfattningsvis är Chateau la Tour de By en välrenommerad vinproducent från Bordeaux som har en lång historia av att producera högkvalitativa viner. Med sitt engagemang för traditionella metoder och bevarandet av sin rika historia är det inte svårt att förstå varför vingården fortsätter att vara en favorit bland vinälskare över hela världen.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du