Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Amédée Gris de Grenache 2020

AmédéeGris de Grenache 2020

Frankrike, Luberon, 750 ml, 14%

Druvorna hämtas från vingårdar med ler- och märgelrik jordmån i sluttningarna på berget Luberon, i hjärtat av Medelhavsområdet.  Druvor skördas under natten för att bevara aromer

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Sötma
Fruktsyra
Årgång

2020

Druvor

Grenache

Smaknotering

Doften avslöjar toner av hallon, lingon, körsbär och citrus. Smaken är mycket frisk vilket ger de fruktigheten en krispig framtoning som ligger och rullar på tungan i eftersmaken.

Drickes
2021-2023
Alkoholhalt
14%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
6-8ºC

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Druvorna hämtas från vingårdar med ler- och märgelrik jordmån i sluttningarna på berget Luberon, i hjärtat av Medelhavsområdet. 

Druvor skördas under natten för att bevara aromer

Producenten

Amédée Giniès, grundaren av Amédée Cellars, är den som som brukar tillkännages som var pionjär för att öka medvetenheten om vinerna från Luberon och erkännandet av beteckningen som kontrollerat ursprung.
http://www.les-vins-amedee.com
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du