Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Blason de Bourgogne Crémant de Bourgogne Brut

Vad tyckte du?

Blason de Bourgogne Crémant de Bourgogne Brut

Frankrike, Crémant de Bourgogne, 750 ml, 12%

Klassisk Crémant från Bourgogne! Ett friskt och strukturerat mousserande vin som passar som såväl aperitif, snittar, skaldjur och vit fisk. En Crémant görs på samma sätt som en champagne med liknande rigorösa tekniker. Druvorna pressades försiktigt i pneumatisk press och genomgick därefter temperatu ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Sötma
Fruktsyra
Druvor

Pinot Noir, Chardonnay

Smaknotering

Elegant doft med inslag av gröna äpplen, päron och kex. Torr med frisk syra möts upp av en finstämd frukt med toner av gröna äpplen, melon, citrus och kex.

Drickes
2019-2021
Alkoholhalt
12%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
6-8ºC
Sockerhalt
9 g/l

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

4/5251

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Klassisk Crémant från Bourgogne! Ett friskt och strukturerat mousserande vin som passar som såväl aperitif, snittar, skaldjur och vit fisk. En Crémant görs på samma sätt som en champagne med liknande rigorösa tekniker. Druvorna pressades försiktigt i pneumatisk press och genomgick därefter temperaturkontrollerad jäsning vid max 18 grader i rostfria ståltankar. Därefter genomfördes malolaktisk jäsning. Efter andra jäsning på flaska lagrades vinet på sin jästfällning under ca 18 månader. 

Producenten

Blason de Bourgogne startade 2002 som en serie viner under en gemensam etikett men från olika ursprung från nästan hela Bourgogne, norr till söder. Vinerna kännetecknas av kvalitet, prisvärdhet och ursprungstypicitet. Producent av Blason de Bourgogne är Vignerons Associés som är ett av de ledande kooperativen i Bourgogne.

http://www.blason.com/uk/
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du