Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Amédée Sous les Cerisiers Rouge 2020
Våra kunder tycker

AmédéeSous les Cerisiers Rouge 2020

Frankrike, Cotes du Ventoux, 750 ml, 14%

Druvorna till Sous les Cerisiers Rouge växer i en jordmån som består av lera med inslag av krita på en sluttning vid foten av Mont Ventoux. Blenden består av 70% grenache, 30% syrah Druvor plockas i början av september och får genomgå en traditionell vinifiering med låg temperatur (16-18°C) med lån···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
Årgång

2020

Smaknotering

Generösa aromer av mogen röd frukt, svarta vinbär och hallon. Mycket runt vin i munnen med en fint kryddig ton i avslutet.

Drickes
2023-2023
Alkoholhalt
14%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
16-18ºC
Lufta vinet
1 timme

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Producenten

Amédée Giniès, grundaren av Amédée Cellars, är den som som brukar tillkännages som var pionjär för att öka medvetenheten om vinerna från Luberon och erkännandet av beteckningen som kontrollerat ursprung.
http://www.les-vins-amedee.com
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du