Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Champagne Boizel La Montage Blanc de Noirs Premier Cru

Champagne BoizelLa Montage Blanc de Noirs Premier Cru

Frankrike, Champagne, 750 ml, 12,5%

Ren pinot och Boizels Non Vintage Blanc de Noirs. Druvorna kommer uteslutande från några av de bästa grand cru-byarna för just Pinot Noir i Champagne - Mareuil sur Ay, Cumières, Mailly, les Riceys m.fl. Det märks i frukten som är grundmaterialet i det här vinet soch om när det väl fått tre år på jäs···

Styckvis

519 kr

/flaska
Låda (6 st)

3 114 kr

Smaknotering

Doften är mycket aromatisk och intensiv av mogna päron, små röda bär, aprikoser, choklad och nyrostad brioche. Smaken är frisk och fruktig med tydliga toner av päron och aprikos med subtila och harmoniska nyanser av svamp och honung.

Drickes
Alkoholhalt
12,5%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
8-10ºC

Så tycker experterna

Decanter
92 p "Delicate"

Delicate toasty and smoky nose with aromas of nuts, peppery spices and ripe red fruits. Velvety on the palate.

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Producenten

Boizel grundades 1834 och drivs nu av femte generationen Boizel - Evelyne och Christophe Roques-Boizel. Vilket de gör med samma fokus på att ta fram champagne av toppkvalitet som när tillverkningen startades. Familjen äger själva sex hektar mark i Champagne, resterande druvorna köps sedan många år tillbaka in från andra småproducenter i området med vingårdar i Gran Premier Cru och Premier Cru lägen. Alla druvor är handplockade och enbart musten från första pressen används. Resultatet är en bra och prisbelönt champagne.

http://www.boizel.com/en/
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du