Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Champagne Boizel Boizel by Antik Batik
Våra kunder tycker

Champagne BoizelBoizel by Antik Batik

Frankrike, Champagne, 750 ml, 12%

Varje år sedan Evelyne Boizel lade fram idén år 2000, har Champagne Boizel gett carte blanche till kvinnliga designers för att skapa en cuvée. Mer än tjugo år senare är denna tradition fortfarande vid liv och den senaste upplagan av Boizel By-cuvéen designades av Gabriella Cortese, som grundade konf···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Sötma
Fruktsyra
Smaknotering

Doften är frisk och blommiga och avslöjar fina toner av färska akaciablommor och hagtorn med förföriska nyanser av färsk brioche och honung, toppat med antydningar av mandel och citrus.   Smaken är balanserad och krämig och de delikata men intensiva aromer av hasselnöt, grapefrukt och rostad brioche understödd av en mycket förförisk mineralitet följt av en lång och frisk eftersmak.

Drickes
2023-2030
Alkoholhalt
12%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
8-10ºC
Sockerhalt
8 g/l

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Producenten

Boizel grundades 1834 och drivs nu av femte generationen Boizel - Evelyne och Christophe Roques-Boizel. Vilket de gör med samma fokus på att ta fram champagne av toppkvalitet som när tillverkningen startades. Familjen äger själva sex hektar mark i Champagne, resterande druvorna köps sedan många år tillbaka in från andra småproducenter i området med vingårdar i Gran Premier Cru och Premier Cru lägen. Alla druvor är handplockade och enbart musten från första pressen används. Resultatet är en bra och prisbelönt champagne.

http://www.boizel.com/en/
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du