Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Domaine Bernollin Bourgogne Rouge - Les Corbaisons 2018
Våra kunder tycker

Domaine BernollinBourgogne Rouge - Les Corbaisons 2018

Frankrike, Bourgogne, 750 ml, 13%

Les Corbaisons ligger på platån söder om Buxy, som gränsar till Montagny premier cru-vingårdar  i norr och väst och består av vinrankor med en medelålder på ca 40 år där de äldsta delarna av vingården har ca 70 år gamla rankor. Druvorna skördas för hand och sorteras före vinifieringen, så att endas···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
Årgång

2018

Smaknotering

Doften är djup och koncentrerad med både röd och mörk frukt - körsbär, plommon - med en touch av svartpeppar, mocca, lakrits och vanilj. Smaken är fruktig med en god kropp och intensitet.

Drickes
2021-2028
Alkoholhalt
13%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
14-16ºC

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Producenten

Domaine Bernollin ägs av Bourgogne-huset Maison Albert Sounit och består av 14 hektar vingårdar i Montagny och Rully. Maison Albert Sounit tog över domänen 2005 och sedan dess har produktionen omorganiserats med respekt för miljö och omgivning. Idag sker produktionen enligt de regler som omfattas av Agriculture Raisonée och endast naturliga och ekologiska gödningsmedel används.

 

Maison Albert Sounit köper druvor från flera appellationer i Côte Chalonnaise. Dessa druvor skördas så långt som möjligt av Domaine Bernollins skördeteam och alla druvorna vinifieras på Domaine Bernollin enligt samma filosofi som Domaine Bernollins egna druvor. Alla druvor för Crémant de Bourgogne samt druvorna för vita och röda stilla viner skördas för hand. Under jäsningen används druvornas naturliga jäst och buteljeringen av husets vita och röda stilla viner sker utan filtrering.

https://albert-sounit.fr
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du