Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Fine Wines Lilla Napolis Pizzavinslåda #4

Fine WinesLilla Napolis Pizzavinslåda #4

Äntligen en ny temalåda från en av Sveriges bästa pizzerior - Lilla Napoli i Falkenberg. Förra lådan tog slut lika snabbt som den kom in och även den här gången bjuder gänget på ett riktigt skönt och busigt urval. Eller vad sägs om pinot från en hajpad sommelier-vinmakare i Oregon, josig Bojo från···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Smaknotering

Maison Noir, OPP Pinot Noir 2020 - USA, Oregon

Amerikanske supersommelieren André Hueston Mack gör folklig pinot noir i en väldigt drickbar stil.

Gott till det mesta men framförallt pizza Diavola eller friterad kyckling.

 

 

Antoine Sunier, Morgon 2019 - Frankrike, Beaujolais

Josig och busig Bojo från en av de mest kända byarna i regionen. Antoine är ett ungt stjärnskott som har en stor framtid framför sig. Köp nu före priserna sticker.

Drick till pizza Marinara eller köttbullar med lingon.

 

 

Jean-Luc Jamet, Syrah Valline 2019 - Frankrike, Norra Rhone

Jamet är en av mästarna i Cote-Rotie. Denna Syrah kommer från toppen av kullen, nära Jean-Lucs hus.

Löjligt god och en favvo på pizzerian. Har allt och lite till. Perfekt till pizza med pancetta och vitlök.

 

 

Domaine de Chevalier, Petite Lune Rouge 2019 - Frankrike, Bordeaux

Bordeaux, otrendigt som bara den men fortfarande bland det godaste som finns. Ett tips är att välja andra- och tredjevinerna hos de finaste slotten, mycket vin för slantarna.

Detta är kalas till kebabpizza.

 

 

Baldassini, Macon Village 2020 - Frankrike, Bourgogne

Plånboksvänlig vit Bourgogne. Pang på bara, inmundiga i giriga klunkar.

Okomplicerat och gott till pizza bianco med vad som helst.

 

 

Weingut Moric, Hidden Treasures Riesling/Furmint 2019 - Tyskland, Burgenland

Kul blend på två finfina druvor. Roland Velich, mest känd som kungen av Blaufränkisch, visar här att han är en magiker när det gäller vitt också.

Till pizza med svamp och tryffel.

Drickes
Alkoholhalt
13%
Flaskstorlek
750 ml

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Producenten

Fine Wines är en högkvalitativ vinproducent som grundades av en grupp passionerade vinexperter med målet att producera några av de finaste vinerna i världen. Företaget har sitt huvudkontor i en vacker vingård i hjärtat av Frankrike, där vinodling har en lång och rik tradition.

Fine Wines är kända för sina innovativa tekniker och metoder som kombineras med traditionella vingårdsprinciper för att skapa viner som har en unik karaktär och smakprofil. Företaget använder enbart de bästa druvorna från sina egna vingårdar och arbetar endast med de mest erfarna odlarna för att säkerställa kvaliteten.

Fine Wines erbjuder ett brett utbud av viner som passar alla tillfällen, från lätta och fruktiga vita viner till fylliga och kraftfulla röda viner. Företaget producerar också mousserande viner och dessertviner av högsta kvalitet.

Fine Wines har fått utmärkelser för sina viner från många av världens mest prestigefyllda vinbedömnings- och tävlingsorganisationer. Företaget är stolta över sin ständiga strävan efter att förbättra sina viner och upprätthålla sin position som en av världens ledande vinproducenter.

Fine Wines strävar efter att inte bara producera de finaste vinerna, utan också att upprätthålla en hög nivå av hållbarhet och socialt ansvarstagande. Företaget är dedikerat till att använda miljövänliga metoder för att minska sin påverkan på miljön och stödja lokala samhällen.

Sammanfattningsvis är Fine Wines en högkvalitativ vinproducent med en lång tradition av att skapa utsökta viner som har vunnit beröm från vinkännare över hela världen. Företaget är stolt över sin passion för vinproduktion och sitt engagemang för hållbarhet och socialt ansvarstagande.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du