Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Wolf Blass Gold Label Shiraz 2015

Vad tyckte du?

Wolf Blass Gold Label Shiraz 2015

Australien, South Australia, 750 ml, 13,5%

Fyllig klassisk Aussie-shiraz från hyllade Wolf Blass toppserie Gold Label. Druvorna till detta vin kommer från utvalda gårdar i Barossa och det tydliga syftet är att välja ut och skapa det bästa från varje enskild region. Vinet lagrades i 18 månader på 85% äldre och 15% nyare franska ekfat vilket b ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
Årgång

2015

Druvor

Shiraz

Smaknotering

Vinet har en stor och inbjudande doft med inslag av söta kryddor, mogna mörka körsbär, plommon, blåbär och choklad. Smaken är fyllig, med inlindade tanniner och varm fruktighet samtidigt som det lyckas behålla en fin balans. Lång, fruktdriven och kryddig eftersmak.

Drickes
2019-2022
Alkoholhalt
13,5%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
16-18ºC

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

5/5451

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Fyllig klassisk Aussie-shiraz från hyllade Wolf Blass toppserie Gold Label. Druvorna till detta vin kommer från utvalda gårdar i Barossa och det tydliga syftet är att välja ut och skapa det bästa från varje enskild region. Vinet lagrades i 18 månader på 85% äldre och 15% nyare franska ekfat vilket bidrar till vinets fylliga karaktär. Passar utmärkt till fylligare kötträtter.

Producenten

Wolf Blass Wines grundades 1966 och sedan dess vuxit från en blygsam liten gård till att bli en av världens mest framgångsrika och prisade vinerier. Vinerna exporteras idag till mer än 50 länder och producenten har blivit känd för att gå i bräschen för modern vinmakning. 

https://www.wolfblass.com/