Sturehof Matmarknad

Nu samarbetar vi med en av Stockholms bästa restauranger och matmarknad - Sturehof Matmarknad.
Sturehof Logo

Vin och mat i en fantastisk kombination

Nu inleder vi ett samarbete med en av Sveriges och Stokholms bästa och mest anrika restauranger. Här kommer du att hitta viner som valts ut av Sturehofs chefssommelier och matkassar från Sturehof Matmarknad. Välkommen!

Winefinders

Sturehoflåda (6 flaskor)

Det här är ett nytt spännande samarbete med restaurang Sturehof i Stockholm. Sturehoflådan innehåller 6 olika viner som har valts ut av Sturehofs chefssommelier John Eriksson. Vinerna är noggrant utvalda för att representera restaurangen och passar utmärkt till Sturehofs Matmarknads egna middagskassar som går att beställa på Sturehof.com. Lådan innehåller Champagne, vit Bourgogne, klingande mineralisk riesling, pinot noir, nebbiolo från Piemonte och Syrah (Crozes Hermitage) från Rhône.


Kvalitetsviner utvalda av Sturehofs Chefssommelier.

Fräsch champagne från en av de unga odlarna, kristallklar riesling från nya generationen i Rheinhessen, nebbiolo från en av de bästa i Barolo, smörig och frisk Bourgogne, stilfull pinot noir och syrah med djup från norra Rhône.


Fler vinlådor
Ta med dig Sturehof hem. Våra middagskassar finns både för avhämtning och hemleverans.

 

 

Helgkasse v.3 - 2 port

625,00 kr

Chilimarinerade räkor med mango och sticklök, serveras i hjärtsallad.

Bao, ångade asiatiska bröd serveras med marinerat och glaserat nötkött, kimchi, koriander, soyamajonnäs, sesamfrön och lime.

kokosfromage med friterad banan och karamell.

Du handlar kassen hos Stockholms matmarknad och här nedanför hittar du viner som är speciellt utvalda till den aktuella kassen. 

Viner till helgens matkasse vecka 2
Dela!