Sommarleveranser

Nu har vi fler leveransmöjligheter än någonsin tidigare. Se till att ställa om dina vinleveranser till sommarstugan, lantstället i Stockholms skärgård eller någon annan ort där du tillbringar din sommarsemester.

 

 

Ta med dig vinet på sommarsemestern

Nu kan du lätt ta med dig vinleveransen till semesterstället oavsett om det är en sommarstuga i Stockholms skärgård eller en adress någon annanstans i Sverige.

Äntligen nu har det blivit lättare att ta med sig vinet till sommarstugan, lantstället eller en annan tillfällig adress där du spenderar semester och annan ledighet. Nu kan du fortsätta att beställa kvalitetsvin och få det levererat ända fram till din dörr även när du har semester. Winefinder levererar nämligen även till sommarstugor och till öar i Stockholms skärgård. Enklare kan det ju inte bli, eller hur?

Nedan har vi sammanställt hur ni går till väga för att se till att ni enkelt och smidigt får vinet levererat till sommarstugan eller en annan tillfällig adress.

  1. När du är klar med din varukorg och går till kassan anger du först din e-postadress och ditt ordinarie postnummer under Dina uppgifter, om detta inte redan är förifyllt. Om dina uppgifter inte kompletteras automatiskt fyller du själv i din ordinarie adress.
  2. Under Dina uppgifter väljer du att ändra LeveransHär fyller du i din önskade leveransadress och bekräftar ändringarna.
  3. Nu har du lagt till en ny leveransadress och du kan välja rätt budfirma för leveransen. Slutför sedan din beställning genom att klicka i Winefinders köpvillkor och Gå till betalning.

När din beställning är slutförd kan du kontrollera leveransadressen i din orderbekräftelse

Om något fel uppstått är du välkommen att höra av dig till vår kundtjänst så hjälper vi dig att korrigera adressen. Vid leverans är det viktigt att någon över 20 år finns på plats att ta emot leveransen. 

Populära viner