Winefinders Kvalitetsgaranti

"MARKNADENS BÄSTA KVALITETSGARANTI"

 

Personlig smakgaranti

Vi garanterar att alla våra viner håller hög kvalitet. Skulle du mot förmodan inte gilla viner som du köpt av oss så får du givetvis pengarna tillbaka. Lägg lite tid på att fylla i din Vinprofil så kan du enkelt filtrera på "Matchar min vinprofil" i vinbutiken, då sorteras vår vinbutik efter just viner som passar din personliga smak. Smakgarantin gäller 12 månader från inköpsdatum. Läs mer under Frågor & svar.

God service garanti

Med modern teknik, fyllig information om viner, producenter, vindistrikt och sådant som är bra att veta om viner garanterar vi att du får all information du behöver dygnet runt. Dessutom har du tillgång till en vinrådgivare som hjälper dig vid behov.

Bytesgaranti

Defekta flaskor ersätts naturligtvis. Kontakta ekonomi@winefinder.dk så ersätts du för den defekta flaskan direkt.

Leveransgaranti

Vi garanterar att din vinleverans kommer som avtalat. Om inte leveransen kommer som avtalat så kontaktar du ekonomi@winefinder.dk så ersätts du med hela fraktkostnaden som du betalt.

Reklamations- och ångerrätt

Hos Winefinder omfattas du alltid av det svenska konsumentskyddet. Du har med andra ord full reklamations- och ångerrätt. Det innebär att du har 14 dagars rätt att ångra ditt köp efter det att vi har tagit emot din beställning. Ångrar du dig så meddelar du oss (ta kontakt med din vinrådgivare eller ekonomi@winefinder.dk) inom den angivna tidsperioden. Den enda avgiften som tillkommer är fraktkostnaden för att skicka tillbaka förpackningen till vårt lager. Observera att ångerrätten endast gäller obrutna förpackningar.