WineFinder Club - En vinklubb för livsnjutare!

Sedan 2005 har vi brunnit för att göra bra saker för våra medlemmar. Vi kan med stolthet säga att vi idag erbjuder bättre viner, bättre priser, snabbare och billigare hemleveranser och bättre service än alla andra aktörer på marknaden. Du är varmt välkommen som medlem i WineFinder Club!

/Ole Nielsen
VD

WineFinder i korthet:

WineFinder erbjuder vinälskare det bästa från all världens viner – direkt hem till dörren

Vare sig du är vinälskare, konnässör, vinsamlare, eller bara uppskattar goda viner till maten, är det vår målsättning att du skall kunna köpa de absolut bästa vinerna, oavsett prisläge, på marknaden och få dem levererade hem till dörren – var du än bor i Sverige.

I vår nätbutik handlar man vin – enkelt, tryggt och stressfritt – i sitt eget tempo, dygnet runt och till garanterat konkurrenskraftiga priser. Man behöver inte rusa till butiken för att, om man har tur, få tag på en nyhet eller ett eftertraktat vin. Man hittar det med största sannolikhet redan på WineFinder.dk.

Kvalitet – på riktigt!

Vi erbjuder inte bara bra viner, vi erbjuder de bästa vinerna i respektive prisklass. Vårt noga utvalda sortiment består av internationellt erkända viner. Vv erbjuder aldrig helt okända viner paketerade som kvalitetsviner. Vinerna vi erbjuder har antingen fått höga betyg av världens ledande vinexperter som Robert Parker, Decanter och Wine Spectator, eller så har vår vinkommitté valt ut sina favoriter bland världens viner. Vinkommittén består av Chefssommelierer från några av Nordens bästa restauranger (Noma, F12, Operakällaren, Pontus, Richard Juhlin Champagne Club, Atmosfär, m fl.) och andra kunniga vinkännare. Bättre kvalitetsgaranti än så kan du inte få.

Billigare än bolaget

Vi garanterar lägre pris än Systembolaget på alla våra Noga Utvalda viner. I vår webbutik finner du också massor av viner som inte finns i Sverige.

Direkt hem till dig

Varje söndag kl. 15.00 sammanställer WineFinder beställningar från veckan som gått, se exakt info här. Därefter levererar Jetpak dina viner inom 3 - 19 dagar beroende på var i Sverige du bor.

Vi är vad vi heter

Exklusivt för våra 1 Crumedlemmar finner vi vilket vin som helst. Vi letar i hela världen och levererar direkt hem till dörren.
Personlig vinrådgivare

Din personliga vinrådgivare hjälper dig med allt som har med vin att göra.

"Min vinprofil"

I din personliga "vinprofil " bestämmer du själv vilka erbjudanden och rekommendationer som du vill ha från WineFinder. Vill du tex bara få erbjudanden om röda viner från Bourgogne så får du det. Det är bara dina önskemål som styr.

Vin som investering

Som Nordens ledande vinmäklare kan vi erbjuda de bästa investeringsvinerna till lägre priser än Systembolaget.