Sommarens bästa viner till kött, grönt, fisk och skaldjur

Sommarviner - är helt enkelt det vi dricker under sommaren. Vår Wine Team har ett enda krav - att det ska vara bra viner. Här är våra bästa tips sommaren 2021.

"Grillvin är kvällstidningarnas favoritord under sommaren. Men nu 2021 är det dags att bredda paletten. Låt oss istället snacka "sommarviner" - viner som vi älskar att dricka under sommaren oavsett om vi grillar eller inte. Vårt Wine Team tipsar nu om de bästa sommmarvinerna 2021. Viner som passar till den lättare salladen, den smakrika grillbrickan, skaldjuren, den nyfångade fisken eller bara som något gott som aperitif. Ditt bästa sommarvin är det du helst dricker till det äter eller gör på sommaren. Svårare än så är det inte!." 

Sommarens bästa viner till skaldjur

Sommarens bästa viner till fisk

Magnus Ericsson

Magnus Ericsson är en välmeriterad vinskribent med många år i branschen och medlem av Winefinders Wine Team. Magnus jobbade i många år som nyhetschef och vinskribent på Helsingborgs Dagblad och vinskribent för Mat & Vänner samt i bloggen Uppkorkat. Han har också suttit i styrelsen för Sveriges Vinskribenters Förening. Magnus har jobbat som Content Manager, Marknadschef och VD på Winefinder.