Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Elouan Chardonnay 2018
Våra kunder tycker

ElouanChardonnay 2018

USA, Oregon, 750 ml, 13,8%

Elouan betyder "bra ljus" och druvorna fick gott om det 2018, som var ett varmt och torrt år för Oregon. 100% Chardonnay från Oregon, som har fina förutsättningarna för att odla denna druva. Mycket vin för pengarna som alltid när Joe Wagner står bakom

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Sötma
Fruktsyra
Årgång

2018

Smaknotering

Stor, kraftfull doft. Smaken är torr och fyllig med klassiska toner av exotisk frukt, aprikos, ananas,  citron, brynt smör, brioche, sockerkaka med fina toner av vanilj. Ett riktigt kraftpaket med lång eftersmak.

Drickes
2023-2025
Alkoholhalt
13,8%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
8-10ºC

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Producenten

Joe Wagner är en femte generationens Napa Valley vinmakare med en hängiven passion för verksamheten. 2001 vid nitton års ålder startade han eget och hans passion och naturliga talang för vinframställning blev snabbt uppenbar efter att han startade sin egen prisbelönta singelvingård Pinot Noir-etikett, Belle Glos. I januari 2014 bildade Joe Wagner Copper Cane Wine & Provisions, med målet om att hitta nya sätt att erbjuda produkter av högsta kvalitet som tillfredsställer konsumenternas aptit på genuint hantverk. Elouan är ett resultat av den visionen: Oregon Pinot Noir med djup smak, livfullhet och platskänsla.

Namnet Elouan betyder "bra ljus", vilket reflekterar de typiskt svala somrarna, men ändå rikligt med solsken som finns i denna vinodlingsregion på norra halvklotet. Det unika klimatet, mångfalden av jordtyper och det milda solljusets inverkan på druvorna utgör grunden för detta vins nordliga karaktär.

https://elouanwines.com/
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du