Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Scheid Family Wines Ryder Pinot Noir 2016

Scheid Family WinesRyder Pinot Noir 2016

USA, Kalifornien, 750 ml, 13,5%

Mogen Pinot Noir från Ryder Estate som är en del av välrenommerade Scheid Family Estates i Monterey Central Coast. Ryder levererar alltid ett bra värde för pengarna och mottot är att hålla en hög kvalitet till ett förnuftigt pris. Montereybukten hjälper till att hålla nere temperaturen nattetid vilk···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
Årgång

2016

Smaknotering

Klassisk doft av röda bär, mineral (järn) och skog. Smaken är slank och fräsch med nervig pinot-frukt. Här möts vi av en frisk röd frukt (hallon och jordgubbar) som kombineras med mineraltoner, lite ek och umami.  

Drickes
Alkoholhalt
13,5%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
16-18ºC

Så tycker experterna

Winefinders Wine Team
"Här finns förstås kalifornisk power men också pinot noir druvans elegans och charm."

Bra pinot är en bristvara och bra amerikansk pinot under 200 kronor är närmast en omöjlighet. Men då och då stöter man på viner som slåss långt över sin viktklass. Här är ett bra exempel. Ryder Estate känner många till från deras omtyckta Cabernet Sauvignon-viner men egendomen gör även en mycket fin Pinot Noir från odlingar i svala Monterey. Här finns förstås kalifornisk power men också pinot noir druvans elegans och charm.

Winefinder

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Producenten

Scheid Family Wines startades 1972 av Al Scheid. Han var en av de första som såg potentialen i Monterey County och började odla vin i området. Än idag lägger de lägger mycket fokus på Monterey som vinregion; de är väldigt stolta över området och drivs av övertygelsen att producera viner av världsklass till överkomliga priser. District7 är utan tvekan en av de mest spännande vinregionerna i Kalifornien. Med sin pinot noir har de vunnit internationella priser och utmärkelser och fått fina recensioner världen över.

https://www.scheidvineyards.com
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du