Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Belle Glos Glasir Holt Chardonnay 2020
Våra kunder tycker

Belle GlosGlasir Holt Chardonnay 2020

USA, Kalifornien, 750 ml, 14%

Glasir Holt Vineyard ligger nära havet i norra Kalifornien, på den västra kanten av Santa Rita Hills. Wagners avsikter var från början att odla Pinot Noir på denna vingård, men eftersom en liten del av jorden hade en lockande kritkaraktär – främst på grund av den höga PH-nivån och dess kritiga karak···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Sötma
Fruktsyra
Årgång

2020

Smaknotering

Doften har generösa toner av gräddat pajskal, lätt rostad marshmallows, banankrämpaj och inslag av äpple. Smaken är stor och läcker med toner av melon, äpple och inslag av smörig brioche. Vinet har en välbalanserad smak med en lätt och livlig syra och mineralitet.

Drickes
2023-2028
Alkoholhalt
14%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
16-18ºC
Lufta vinet
1 timma

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Producenten

Belle Glos (uttalas Bell Gloss) grundare Joe Wagner valde namnet som en hyllning till sin farmor, Lorna Belle Glos Wagner, som var en av grundarna till legendariska Caymus Vineyards. Joe är femte generationens vinmakare som började lära sig hantverket långt innan han fick dricka vin. När han var 19 började han jobba sida vid sida med sin pappa på Caymus. Han skapade Belle Glos år 2011 med fokus att skapa vingårdsspecifik pinot noir längs Kaliforniens kustlinje. På senare tid har han släppt ett antal varumärken under namnet Copper Cane Wines & Provisions eftersom han brinner för att bidra till vidareutveckling inom yrket genom att hitta nya vingårdslägen och att experimentera i vinkällaren. Joe bor i Napa med sina sex barn där han delar sin tid mellan familjelivet och vingården.https://belleglos.com/
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du