Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
The Glenlivet The Glenlivet 13 YO First Fill American Oak

The GlenlivetThe Glenlivet 13 YO First Fill American Oak

Skottland, Speyside, 700 ml, 40%

Glenlivet grundades 1824 och var Skottlands första licensierade whiskydestilleri och är nu landets största maltdestilleriet med en produktion på cirka 12 miljoner liter om året. Glenlivet 13 Years Old First Fill American Oak mognar under minst 13 år i nya fat av amerikansk ek, vilket ger den dess r···

Styckvis

749 kr

/flaska
Låda (6 st)

4 494 kr

Smaknotering

Runda kryddiga toner i doften av honung och smörkola med en vacker nyans av rostade ekfat. Smaken är komplex och frisk med fruktiga toner av apelsin och kandrade päron med kryddiga inslag av choklad och vanilj.

Drickes
Alkoholhalt
40%
Flaskstorlek
700 ml

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Producenten

The Glenlivet är en välkänd spritproducent från den lilla byn Glenlivet i Speyside-regionen i Skottland. Företaget har en rik historia och har producerat single malt whisky sedan 1824.

The Glenlivet är en av de mest kända single malt whiskyerna i världen och har vunnit flera utmärkelser för sin höga kvalitet. Whiskyn är känd för sin fruktiga och mjuka smak, och för att den är lagrad i ekfat som tidigare innehållit sherry eller bourbon.

The Glenlivet har ett brett sortiment av single malt whiskyer, inklusive deras 12-åriga grundläggande whisky och deras 18-åriga whisky som är mer komplex och full av smak. Företaget tillverkar också en rad olika limited edition whiskyer som släpps varje år.

The Glenlivet arbetar hårt för att vara en miljövänlig och hållbar företag. De har investerat i solenergi för att minska sin koldioxidutsläpp och har infört flera åtgärder för att minska sin vattenförbrukning. Företaget är också engagerade i att stödja lokala samhällen och har donerat pengar till välgörenhetsorganisationer som arbetar för att främja utbildning och hälsa.

Sammanfattningsvis är The Glenlivet en mycket respekterad och högkvalitativ spritproducent från Skottland. Med sin rika historia, breda sortiment av single malt whiskyer och engagemang för hållbarhet och samhället, är det lätt att se varför The Glenlivet har blivit en favorit bland whiskyentusiaster över hela världen.

https://www.theglenlivet.com/en/
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du