Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Tagaro Passo del Sud Primitivo 2017

Vad tyckte du?

Tagaro Passo del Sud Primitivo 2017

Italien, Puglia, 750 ml, 14%

Rödbärig fruktbomb från Italien - perfekt till regionens mat såsom pizza och pasta. Primitivo är samma druvsort som man i USA kallar "Zinfandel" men man kan lugnt säga att Italien är druvans hemland, faktum är att det var italienska emigranter som tog med sig sticklingar till Kalifornien när de bega ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
Årgång

2017

Druvor

Primitivo

Smaknotering

Italiensk fruktbomb med toner av björnbär, choklad och nyrostat kaffe. Mjuk och medelfylligt med en fruktig eftersmak.

Drickes
2019-2021
Alkoholhalt
14%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
16-18ºC

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

4/51451

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Rödbärig fruktbomb från Italien - perfekt till regionens mat såsom pizza och pasta. Primitivo är samma druvsort som man i USA kallar "Zinfandel" men man kan lugnt säga att Italien är druvans hemland, faktum är att det var italienska emigranter som tog med sig sticklingar till Kalifornien när de begav sig dit för att söka efter guld. I ursprungstappning är fruktigt och tillgängligt - lätt att tycka om och att att matcha till mat. 

Producenten

Familjen Masseria Tagaro håller till i Valle d’Itria, omringade av idylliska kullar och träd. Marken ligger inringad av tre sjöar på en höjd av 450 meter över havet. Man är idag tredje generationen som driver företaget - idag med stor fokus på innovation och ny teknik.


http://www.tagaro.it/?lang=en