Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Tagaro Passo del Sud Appassimento 2017

Vad tyckte du?

Tagaro Passo del Sud Appassimento 2017

Italien, Puglia, 750 ml, 14%

För dig som gillar fylliga italienska viner i appassimento-stil! För att få kallas appassimento får druvorna en viss tids torkning innan de jäses till vin - det är detta som ger vinet dess karaktäristiska fyllighet och fruktsötma. Vinet lagras 8 till 10 månader på mediumrostade franska 225-liters ba ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
Årgång

2017

Druvor

Merlot, Primitivo, Negroamaro, Nero di Troia

Smaknotering

Karaktäristiska och tydliga toner av mogna plommon, körsbär och svarta vinbär med kryddiga inslag av kakao och vanilj och ett fruktigt avslut.

Drickes
2019-2021
Alkoholhalt
14%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
16-18ºC

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

4/51751

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

För dig som gillar fylliga italienska viner i appassimento-stil! För att få kallas appassimento får druvorna en viss tids torkning innan de jäses till vin - det är detta som ger vinet dess karaktäristiska fyllighet och fruktsötma. Vinet lagras 8 till 10 månader på mediumrostade franska 225-liters barriquer följt av fyra månaders lagring på flaskan innan det släpps för försäljning. Passar utmärkt till fylligare kötträtter. Vinet har fått 95 poäng av italienska recensenten Luca Maroni.

Producenten

Familjen Masseria Tagaro håller till i Valle d’Itria, omringade av idylliska kullar och träd. Marken ligger inringad av tre sjöar på en höjd av 450 meter över havet. Man är idag tredje generationen som driver företaget - idag med stor fokus på innovation och ny teknik.


http://www.tagaro.it/?lang=en
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du