Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Tagaro Passo del Sud Appassimento Edizione 2017

Vad tyckte du?

Tagaro Passo del Sud Appassimento Edizione 2017

Italien, Puglia, 750 ml, 15%

Kraftfull appassimento från från Italien! Druvorna handplockas och placeras enkla lager i små lådor vilka sedan placeras i en “Fruttaia” (fruktkammare). d.v.s. i ett rum kontrollerad temperatur och fuktighet. Där ligger druvorna i fem veckor innan de russinlika druvorna pressas till en mycket högkon ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
Årgång

2017

Druvor

Merlot, Primitivo, Nero di Troia

Smaknotering

Intensiv och stor smak av bigarråer, svarta vinbär, björnbär, blå plommon med kryddiga inslag av mörk choklad och vanilj.

Drickes
2019-2021
Alkoholhalt
15%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
16-18ºC

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

4/51251

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Kraftfull appassimento från från Italien! Druvorna handplockas och placeras enkla lager i små lådor vilka sedan placeras i en “Fruttaia” (fruktkammare). d.v.s. i ett rum kontrollerad temperatur och fuktighet. Där ligger druvorna i fem veckor innan de russinlika druvorna pressas till en mycket högkoncentrerad must som i sin tur resulterar ett mycket smakrikt och fylligt vin. Lagras 12 månader på franska bariquer och 4 månader  på flaska. Passar fint till kraftfulla kötträtter. Vinet har fått 97 poäng från italienska recensenten Luca Maroni.

Producenten

Familjen Masseria Tagaro håller till i Valle d’Itria, omringade av idylliska kullar och träd. Marken ligger inringad av tre sjöar på en höjd av 450 meter över havet. Man är idag tredje generationen som driver företaget - idag med stor fokus på innovation och ny teknik.


http://www.tagaro.it/?lang=en