Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Sud Vini La Voliera Primitivo 2017

Vad tyckte du?

Sud Vini La Voliera Primitivo 2017

Italien, Puglia, 750 ml, 13%

Rödbärig fruktbomb från Italien - perfekt till regionens mat såsom pizza och pasta. Såhär säger dinvinguide.se om vinet: "Bra bett och mustiga bär som hallon och körsbär i denna helt torra och seriösa primitivo. Servera aningen svalt till grillat. Det finns hopp för Apulien och dess viner." Vinet in ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
Årgång

2017

Druvor

Primitivo

Smaknotering

Italiensk fruktbomb med toner av björnbär, choklad och nyrostat kaffe. Mjuk och medelfylligt med en fruktig eftersmak.

Alkoholhalt
13%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
16-18ºC
Sockerhalt
9 g/l

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

4/51551

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Rödbärig fruktbomb från Italien - perfekt till regionens mat såsom pizza och pasta. Såhär säger dinvinguide.se om vinet: "Bra bett och mustiga bär som hallon och körsbär i denna helt torra och seriösa primitivo. Servera aningen svalt till grillat. Det finns hopp för Apulien och dess viner." Vinet ingår i serien La Voliera. Termen kan översättas till "voljär", det vill säga en stor bur där fåglar kan flyga fritt. Det vill man hylla med de vackra fåglarna på sina olika etiketter.

Producenten

Beläget i det vackra området kring Salento vill Sud Vini främja regionens vinmakare med hjälp av modern teknik. Man har ett team med vinodlare och vinmakare under sig och gör produkter som Borgo Fanti, Calamandrei, Castelforgia, I Baroni, Vinum, Rocca Delle Baronie och Vini Top. De säger själva att deras strävan är att fånga den unika terroir från varje område de jobbar med och att sätta området Apulien - Italiens klack - på kartan..

https://sudvini.com
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du