Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Angelo Gaja Brunello di Montalcino, Pieve Santa Restituta 2018

Angelo GajaBrunello di Montalcino, Pieve Santa Restituta 2018

Italien, Piemonte, 750 ml, 14%

Styckvis

949 kr

/flaska
Låda (6 st)

5 694 kr

Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
Årgång

2018

Smaknotering

Doften är markerat fruktig med toner av svarta vinbär och bigarråer samt exotiska kryddor och mörka blommor. Smaken är även den fruktig och en tydlig tanninstruktur där det i eftersmaken lager för lager framträder aromer av mörka bär, viol och rostat kaffe.

Drickes
Alkoholhalt
14%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
18ºC

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Producenten

Angelo Gaja är en av världens största personligheter i vinbranschen. Han brukar i dag 97 ha i Piemonte samt 76 ha i Toscana. Vingårdarna har ideala lägen vilket ger bra förutsättningar att producera stora viner. Angelo kämpar hela tiden för att göra det bästa möjliga av det material vingårdarna ger honom, och han går gärna sina egna vägar för att nå sina mål. Han tog bl a (endast 24 år ung) beslutet att minska skördeuttaget från normala 80 hl/ha till endast 35 hl/ha. Detta var det ingen producent som tidigare vågat. Gajas viner rankas alltid högt av internationella bedömare.
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du