Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Cascina Ballarin Barolo Tre Ciabot 2016
Våra kunder tycker

Cascina BallarinBarolo Tre Ciabot 2016

Italien, Piemonte, 750 ml, 13%

Jäsningen sker på ståltankar med temperaturkontroll och varar normalt i 9-14 dagar följt av malolaktisk jäsning. Vinet mognas sedan på en kombination av nya och använda franska barriques (225 l.) och tonneaux (500 l.), Samt äldre 900 liters slaviska träfat. Lagringen på fat varar i 26 månader, och v···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
Årgång

2016

Druvor

Nebbiolo

Smaknotering

Doften är elegant och kryddig med toner av rosor, viol, körsbär, lingon, rostade nötter och en fin mineralitet. Smaken är klassisk med koncentrerade tanniner och inslag av mörka plommon, kaffe och viol.

Drickes
Alkoholhalt
13%
Flaskstorlek
750 ml

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Producenten

Cascina Ballarin är en familjeäg gård. Ända sedan 1928, då byggnationen av vineriet påbörjades, har familjen varit verksam i La Morra. Varje område i produktionen hanteras noggrant. Vingårdarna är huvudsakligen belägna i byarna La Morra och Monforte d'Alba, med följande sorter med odlas: Nebbiolo, Barbera, Dolcetto (och en mycket begränsad mängd Cabernet Sauvignon). 
http://www.cascinaballarin.com/welcome_eng.lasso
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du