Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Schiopetto Podere dei Blumeri DOC Collio Dubbelmagnum 2017
Våra kunder tycker

SchiopettoPodere dei Blumeri DOC Collio Dubbelmagnum 2017

Italien, Friuli-Venezia Giulia, 3000 ml, 15%

Mario Blumeri Rosso görs på 50% Merlot och 50% Refosco dal Peduncolo Rossot som växer i Togliano di Torreano och vinet har beteckningen Friuli Colli Orientali DOC. Vinet är ett resultat av ett projekt som startade år 2000 efter noggrann utvärdering av klimat- och jordegenskaperna i den delen av Coll···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
Smaknotering

Rödviolett färg. Stor rödfruktig doft med toner av svarta vinbär, körsbär, balsamico, tobak och finstämda kryddor. Smaken är fyllig med fin fräschör och toner av cassis, mörka körsbär, choklad och mjuka tanniner i en lång avslutning.

Drickes
2023-2030
Alkoholhalt
15%
Flaskstorlek
3000 ml

Så tycker experterna

James Suckling
95p 95 p "This is a fantastic red. Best ever from here"

This is a fantastic red. Best ever from here. Iodine, oyster-shell, black-olive and blackberry character. Full-bodied, layered and chewy, yet polished and intense. Needs two or three years to soften. Available in December 2019. Try from 2021.

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Producenten

Allt började 1970 i vingårdarna runt ärkebiskopens palats i Capriva, avstått i hyran till Mario av kyrkan; vingårdar som Mario helt renoverade och som slutligen blev hans egendom 1989 efter många uppskjutningar.

 

Mario, helt medveten om att den verkliga rikedomen och styrkan i verksamheten, är jorden och växterna, förvandlade gammal oskadad terräng i vingårdar som botades i detalj, han arbetade hårt för att göra sina vingårdar unika och han utnyttjade potentialen i Terroir av "Ponca" (typisk Friuli-terräng bestående huvudsakligen av lera och kalksten).

 

Så småningom anslöt sig hans barn, Maria Angela, Carlo och Giorgio till honom för att driva verksamheten och fortsatte hans projekt med känslighet och respekt, med kärlek till tradition och verklig passion.

 

I april 2014 gick verksamheten i händerna på familjen Rotolo som avser att behålla intakt Marios uppdrag och produktiva filosofi för kontinuitetens skull.

https://www.schiopetto.it/en/
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du