Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Chateau Croix de Labrie Camille de Labrie 2019
Våra kunder tycker

Chateau Croix de LabrieCamille de Labrie 2019

Frankrike, Saint-Emilion, 750 ml, 14%

Från en av de mytomspunna egendomarna i Saint Emilion. Croix de Labrie är ett boutique-vineri som är granne med Pavie. Camille de Labrie är döpt efter ägarna till Croix de Labries dotter och gjord på druvor från unga vinstockar från slottets alla vinmarker. Det är slottets "vardagsbordeaux", som du ···

Styckvis

229 kr

/flaska
Låda (6 st)

1 374 kr

Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
Smaknotering

Ett fruktdrivet och generöst vin med toner av röd med bär, torkad frukt, kakaopulver och cederträ. Smaken är fyllig och fylld med lätta tanniner som är integrerade och läckra, bra kropp och elegans och en mjuk finish.

Drickes
Alkoholhalt
14%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
16-18ºC

Så tycker experterna

James Suckling
91p "A ripe and opulent young red with berry, dried fruit, cocoa powder and cedar on the nose and palate"

A ripe and opulent young red with berry, dried fruit, cocoa powder and cedar on the nose and palate. It’s full and layered with light tannins that are integrated and delicious, 80% merlot and 20% cabernet sauvignon. Drink or hold.

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Producenten

Chateau Croix de Labrie är en prestigefylld vinproducent belägen i den pittoreska regionen Saint-Emilion i Bordeaux, Frankrike. Vingården har en historia som sträcker sig tillbaka till 1800-talet, men det var inte förrän 1996 som den nuvarande ägaren, Jean-Noël Boidron, förvärvade egendomen och började modernisera produktionen.

Chateau Croix de Labrie är känd för sina utsökta röda viner, som främst består av druvsorterna Merlot, Cabernet Franc och Cabernet Sauvignon. Vingården har en total yta på 4 hektar, där vinrankorna växer på kalkstens- och lerjordar, vilket ger vinet en unik och komplex smakprofil.

Jean-Noël Boidron är känd för sin passion och engagemang för att producera högkvalitativa viner, och han arbetar hårt för att upprätthålla vingårdens höga standarder. Alla druvor skördas för hand och vinmakningen sker enligt traditionella metoder. Vinerna lagras sedan på ekfat i upp till 18 månader innan de buteljeras.

Chateau Croix de Labrie är också känd för sin hållbara produktion och respekt för miljön. Vingården är certifierad enligt hållbarhetsstandarderna från Terra Vitis och är stolt över att använda miljövänliga metoder för att producera sina viner.

Vinerna från Chateau Croix de Labrie är mycket eftertraktade av vinälskare och samlare runt om i världen. Deras höga kvalitet och unika smakprofil har gjort dem till en av de mest kända och respekterade vinproducenterna i Bordeaux och Frankrike.

http://www.chateau-croix-de-labrie.fr/
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du