Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Amédée La Roveira Rouge 2019

AmédéeLa Roveira Rouge 2019

Frankrike, Cotes du Luberon, 750 ml, 14%

Ännu ett mycket prisvärt vin från vär nya favorit i franska södern. Druvorna (en klassik blandning av 60% Syrah och 40% Grenache Noir) skördas mellan slutet av september och mitten av oktober och hämtas från utvalda kalkrika vingårdar belägna vid foten av Luberon-massivet. Endast frirunnen juice anv···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
Årgång

2019

Smaknotering

Stor, generös och fruktig doft av mörka hallon och svarta vinbär med en antydan av mognad och en nyans av vitpeppar. Smaken är bjuder även den på toner av mörk frukt, örtkryddor och mycket smak som avslutas med snyggt integrerade tanniner och en pigg syra.

Drickes
2022-2025
Alkoholhalt
14%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
16-18ºC

Så tycker experterna

Winefinders Wine Team
"Ett skolexempel på den fräschör och kryddighet som karaktäriserar Luberon."

Luberon är inte den mest kända delen i Rhône vilket gör att man än så länge får väldigt mycket vin för pengarna härifrån. Med sin La Roviera Rouge har Amédée producerat ett skolexempel på den fräschör och kryddighet som karaktäriserar Luberon. Ett fynd och perfekt match till kraftigare kötträtter!

Winefinder

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Producenten

Amédée Giniès, grundaren av Amédée Cellars, är den som som brukar tillkännages som var pionjär för att öka medvetenheten om vinerna från Luberon och erkännandet av beteckningen som kontrollerat ursprung.
http://www.les-vins-amedee.com
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du