Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Diebolt-Vallois Blanc de Blancs Brut

Vad tyckte du?

Diebolt-Vallois Blanc de Blancs Brut

Frankrike, Champagne, 750 ml, 12,5%

Frisk och krämig! Den här champagnen kommer uteslutande från Jacques Diebolts grand cru-egendomar på sluttningarna ovanför byn Cramant. Blanc de Blancs betyder att vinet är gjort på endast vita (gröna) druvor, och i det här fallet är det chardonnay. Vinet är drickfärdigt men håller för en tids ytter ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Sötma
Fruktsyra
Druvor

Chardonnay

Smaknotering

Doften är elegant och frisk med toner av citrusskal, mineral, rostat bröd och vita blommor och lite choklad. Smaken är torr, mycket frisk och medelfyllig med ett långt och nyanserat avslut.

Drickes
2019-2019
Alkoholhalt
12,5%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
8ºC

Så tycker experterna

Dina Viner
92 p "Ung, fräsch och fruktig champagne"

Doften är ung med ren, fräsch frukt, blommor, vita päron och mineraler. Smaken är ung, fräsch och fruktig med ren, fräsch frukt, bra balans, bra syra och inslag av vita päron, pomelo, Anjoupäron, blommor, En ung, fräsch och fruktig champagne med ren, hustypisk finess och lång, elegant eftersmak. En cuvée med vin från 2006 samt en del från 2005.

The Richard Juhlin Champagne Club
"Gjord av fina Grand cru-druvor med stor del Epernay och Cuis i grunden och antagligen väldigt lagringsbar."

Gjord av fina Grand cru-druvor med stor del Epernay och Cuis i grunden och antagligen väldigt lagringsbar. Flera producenter i byn gör oerhört njutbara champagner, men personligen tycker jag att Diebolt tillför byn ytterligare en dimension, speciellt med de viner som inte genomgått malolaktisk jäsning och som skördats från de 65-åriga stockarna i Les Pimonts eller Les Buzons. Det finns då ett tankeväckande djup som påminner om Le Mesnil, kombinerat med Cramants krämiga struktur. Tråkigt nog är efterfrågan på Diebolts viner så stor att de tvingas sälja champagnen alldeles för tidigt.

Livets Goda
92 p

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

5/5851

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet passar bra som aperitif, till sallader, kyckling eller rätter av fisk och skaldjur. För inspiration klicka på recepten nedan.

Vinet

Frisk och krämig! Den här champagnen kommer uteslutande från Jacques Diebolts grand cru-egendomar på sluttningarna ovanför byn Cramant. Blanc de Blancs betyder att vinet är gjort på endast vita (gröna) druvor, och i det här fallet är det chardonnay. Vinet är drickfärdigt men håller för en tids ytterligare lagring. Producent Diebolt-Vallois ligger i hjärtat av Cramant och drivs av Jacques Diebolt och hans familj. Efterfrågan på deras viner har varit enorm sedan de i början av 1990-talet blev utsedda till årets champagneproducent. Deras viner genomsyras av en fantastisk elegans kombinerat med den krämiga och lite gräddiga strukturen som är så typisk för vinerna från Cramant.

Producenten

Diebolt-Vallois ligger i hjärtat av Cramant och drivs av Jacques Diebolt och hans familj. Efterfrågan på deras viner har varit enorm sedan de i början av 1990-talet blev utsedda till årets champagneproducent. Deras viner genomsyras av en fantastisk elegans kombinerat med den krämiga och lite gräddiga strukturen som är så typisk för vinerna från Cramant.
http://www.diebolt-vallois.com/