Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Pierre Morey Bourgogne Blanc 2018
Våra kunder tycker

Pierre MoreyBourgogne Blanc 2018

Frankrike, Bourgogne Blanc, 750 ml, 13%

Alla druvor till Domaine Pierre Morey Bourgogne "Chardonnay" odlas i Meursault-området, i relativt djupa jordar av lera och krita. Viner är traditionellt ”köttiga” och välstrukturerade.

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Sötma
Fruktsyra
Årgång

2018

Smaknotering

Doften är fint fruktig och nyanserad med toner av citrus, päron, gult äpple och rostade mandlar. Smaken är medium till fylligt, djupt och intensivt, med frisk syra och en härligt nötig avslutning.

Drickes
2023-2026
Alkoholhalt
13%
Flaskstorlek
750 ml

Så tycker experterna

Tim Atkin
90p 90 p "Special Report 2018 Burgundy Scores"

Special Report 2018 Burgundy Scores – Tim Atkin 2019-10 90 points

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Producenten

Pierre Morey är en levande legend i Bourgogne. Han var tidigare vinmakare och vingårdsansvarig för berömda Domaine Leflaive från 1988 fram till han slutade i juli 2008. Under sin tid på denna beryktade gård konverterade han både Domaine Leflaive och sina egna vingårdar till biodynamisk vinproduktion med start från och med 1991 och officiellt erkänd 1997. Han ligger således bakom några av de största vita vinerna i Bourgognes historia.

http://www.morey-meursault.fr/en/
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du