Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Domaine Michel Niellon Bourgogne Blanc 2017

Domaine Michel Niellon Bourgogne Blanc 2017

Frankrike, Bourgogne Blanc, 750 ml, 13%

Premiär i butiken för några av vinerna från Michel Niellon. Niellons Bourgogne Chardonnay. Vinerna är hårt allokerade grund av storleken på domänen och Niellons stora popularitet i USA. Men vi har lyckats säkra oss några flaskor av dessa rariteter från den fantastiska årgången 2017 för vit Bourgogne ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Sötma
Fruktsyra
Årgång

2017

Druvor

Chardonnay

Smaknotering

Inbjudande pigg doft med toner av grönt äpple och citrus. Smaken är fint koncentrerad och fruktig men nyanserad toner. Välbalanserad eftersmak.

Alkoholhalt
13%
Flaskstorlek
750 ml

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Premiär i butiken för några av vinerna från Michel Niellon. Niellons Bourgogne Chardonnay. Vinerna är hårt allokerade grund av storleken på domänen och Niellons stora popularitet i USA. Men vi har lyckats säkra oss några flaskor av dessa rariteter från den fantastiska årgången 2017 för vit Bourgogne.

Producenten

Michel Niellon driver två extremt små källare i Chassagne och producerar helt enkelt sublima viner. Egendomen består av endast 6 tunnland vinstockar, som inkluderar små delar av Chevalier och Bâtard-Montrachet. Gamla vinstockar och låga avkastningar i kombination med Niellons känsla för vinproduktion ger dessa viner en fantastisk intensitet vinframställningsförmåga.

www.michelpicard.com
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du