Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Wolf Blass Yellow Label Sparkling Brut

Vad tyckte du?

Wolf Blass Yellow Label Sparkling Brut

Australien, South Eastern Australia, 750 ml, 13,5%

Nu introducerar vi äntligen Wolf Blass otroligt prisvärda bubbel - Sparkling Brut - ett fräscht och fruktigt mousserande vin gjort på pinot noir och chardonnay. Yellow Label är själva hjärtat i Wolf Blass vinproduktion. Serien har levererat hög kvalitet i över 40 år och är känd för matvänliga, smakr ···

Fyllighet
Sötma
Fruktsyra
Druvor

Pinot Noir, Chardonnay

Smaknotering

Inbjudande doft av citrus, gröna äpplen, kex och rostat bröd. Smaken är torr, frisk och fruktig med en brödig eftersmak.

Drickes
2019-2020
Alkoholhalt
13,5%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
6-8ºC

Så tycker experterna

WineSpectator
85 p "Generous and spicy, with lemon meringue flavors on a soft frame, picking up pear notes on the finish."

"Generous and spicy, with lemon meringue flavors on a soft frame, picking up pear notes on the finish."

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

5/5151

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Nu introducerar vi äntligen Wolf Blass otroligt prisvärda bubbel - Sparkling Brut - ett fräscht och fruktigt mousserande vin gjort på pinot noir och chardonnay. Yellow Label är själva hjärtat i Wolf Blass vinproduktion. Serien har levererat hög kvalitet i över 40 år och är känd för matvänliga, smakrika och fruktrika viner från södra Australien. Det här fräscha mousserande vinet är inget undantag - utmärkt som aperitif eller till lättare fisk- och skaldjursätter.

Producenten

Wolf Blass Wines grundades 1966 och sedan dess vuxit från en blygsam liten gård till att bli en av världens mest framgångsrika och prisade vinerier. Vinerna exporteras idag till mer än 50 länder och producenten har blivit känd för att gå i bräschen för modern vinmakning. 

https://www.wolfblass.com/
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du