Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Del Fin del Mundo Postales Malbec 2021
Våra kunder tycker

Del Fin del MundoPostales Malbec 2021

Argentina, Patagonia, 750 ml, 13%

Bodega del Fin del Mundo betyder "vingården vid världens ände". Vingården ligger i Neuquen-distriktet i Patagonien, ett väderbitet landskap i södra Argentina. Argentina är förmodligen det land i världen som har den största outnyttjade potentialen för kvalitetsviner och Del Fin del Mundos viner är et ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
Årgång

2021

Druvor

Malbec

Smaknotering

Stor och koncentrerad doft av mörka bär, tobak och vanilj. Smaken är kraftull och mycket fruktig med generösa toner av björnbär, blå plommon och tobak med lite kryddiga toner av peppar och vanilj i eftersmaken.

Drickes
Alkoholhalt
13%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
14-16ºC

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Bodega del Fin del Mundo betyder "vingården vid världens ände". Vingården ligger i Neuquen-distriktet i Patagonien, ett väderbitet landskap i södra Argentina. Argentina är förmodligen det land i världen som har den största outnyttjade potentialen för kvalitetsviner och Del Fin del Mundos viner är ett utmärkt exempel på att även prisvärda viner finns att upptäcka vid världens ände. Deras fylliga Malbec matchas gärna till pasta, pizza eller rätter med kyckling. Skall drickas ung.

Producenten

Bodega Fin del Mundo betyder vingården vid världens ände.  Vingården ligger i Neuquen-distriktet i Patagonien i södra Argentina. Julio Viola, som äger Fin del Mundo, var drivkraften vid etableringen av alla vingårdar i San Patricio del Chañar-distriktet i Neuquen- provinsen. Vinstockarna planterades så sent som 1999. Tekniken ligger i framkant och även vinstockarna är uppbundna enligt en ny metod för att passa det torra klimatet i Patagonien. Från årgång 2004 har man anlitat en av världens främsta vinmakere, Michel Rolland från Bordeaux. 2009 inleddes ett samarbete med Eurnekianfamiljen som är en av de rikaste familjerna i Argentina. Detta har möjliggjort investeringar i både källare och vingårdar på närmare 50 miljoner USD. Här kan vi ha höga förväntningar.  
http://www.bodegadelfindelmundo.com/
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du