Singular Society Wine

Our wine releases are a unique collaboration between Singular Society, the importer Budbreak and Winefinder. We are incredibly proud to make exclusive wine available to all Singular Society members.

Montalcino exclusive!

Directly from the celebrated Caprili Estate in Montalcino. This Singular Society exclusive is a limited edition for our members.

 

Ego Bodegas

El Goru 2021 (6 flaskor)

Ordinarie pris 1.014:- / låda

834:- / låda

Gorú är en cuvée som består av 85% Monastrell, 10% Petit Verdot, 5% Syra med druvor från egna vingårdar. Skörden utförs manuellt men noggrant urval av druvor i vingården. Varje druvsort vinifieras separat och jäser druvorna med skal.
Efter alkoholjäsning genomgår vinet temperaturkontrollerad maceration i 15-20 dagar utan att överstiga 28ºC. När den alkoholjäsningen har avslutats lagaras vinet i 4 månader på amerikanska ekfat innan det buteljeras. 

 

The House Wine Collection

 

Om Winefinder - laglig ehandel sedan 2007

Winefinder är Nordens ledande nätbutik för kvalitetsviner. Vi startade som en klubb för vinälskare 2005 och fokuserade redan då på bland annat Bordeauxviner något som fortfarande är en av våra styrkor och stolthet. 2007 kom den så kallade Rosengrendomen i EU som gjorde det möjligt för svenska konsumenter att börja handla vin online från andra EU-länder.

Sedan dess har vår vision varit att erbjuda svenska och danska kunder ett så bra och brett urval av kvalitetsviner som möjligt med smidiga och snabba hemleveranser. Vi fokuserar bara på riktiga viner från riktiga vinbönder och från några av vinvärldens bästa, mest kända och hetaste vinregioner.

Våra viner väljs ut av vårt kunniga Wine Team som tillsammans har decennier av vinerfarenhet både som inköpare, sommelierer, vinskribenter och samlare. Vi strävar efter att hitta så bra viner och priser som möjligt och när andra handlare oftast fokuserar på senaste årgången vill vi kunna erbjuda äldre och mer mogna årgångar. Vi vill också lyfta fram små och okända producenter som annars har svårt att komma in på den svenska marknaden.

Vårt Wine Team kan också hjälpa dig att hitta precis det du letar efter. Oavsett om det gäller ett bra vin till helgen, viner att lagra i din källare eller viner till någon större festlighet. Vi garanterar att du blir nöjd.

Alla våra priser inkluderar svensk moms och alkoholskatt som vi betalar in till Skatteverket. När du lägger en order hos oss så går den till vårt lager i Taastrup utanför Köpenhamn och packas för snabb leverans hem till din adress via någon av våra leveranspartners (du väljer enkelt i kassan).

Vi har även en fysisk butik i Gentofte norr om Köpenhamn som du är välkommen att besöka på Gentoftegade 54 i Gentofte.

Har du ännu inte börjat prenumerera på vårt nyhetsbrev så kan du göra det här!

Är det något du undrar över? Kontakta oss gärna på info@winefinder.com