Vässa din vinlista tillsammans med oss på Winefinder!


Snart ingen hemlighet
Kanske är vi fortfarande en av de bäst bevarade hemligheterna bland sommelierer på Sveriges topprestauranger, men för varje dag som går upptäcker allt fler fördelarna med vårt koncept. Här hos oss på Winefinder kan du som restauratör välja bland över 4 000 kvalitetsviner från hela världen och handla direkt av oss på nätet, enkelt och bra.

Viner för miljarder
Brinner du för vin, och har en fantastisk mat- och vinupplevelse i centrum av din affärsidé, så hjälper Winefinder till med det där lilla extra… Vi erbjuder viner till ett sammanlagt värde av flera miljarder på Winefinder.se och vi arbetar dagligen med att samla allt det bästa på ett och samma ställe.

Udda viner, äldre årgångar, riktiga dyrgripar eller något som är nytt och spännande. De bästa vinerna från de bästa distrikten och de bästa producenterna. Och du behöver inte köpa stora kvantiteter av bulkviner. Hos oss köper du bara så mycket eller lite av de viner du vill förgylla din vinmeny med som du vet att du säljer!

När du handlar hos oss levererar vi vinerna direkt från vårt lager i Köpenhamn till din restaurang i Sverige. Att vi dessutom har riktigt konkurrenskraftiga priser gör det hela ännu mer smidigt!

Fullständigt oberoende
Som Nordens ledande vinmäklare är Winefinder en helt oberoende aktör och vår lojalitet ligger enbart till de bästa vinerna och hos dig som restaurangkund. Utan några egna vinagenturer kan vi därmed välja fritt vilka viner vi vill erbjuda våra kunder.

Vårt fantastiska sortiment har metodiskt byggts upp under flera år under ledning av en vinkommitté bestående av Nordens bästa vinexperter. Som sommelierer på de bästa restaurangerna har de varje dag kontakt med människor som tycker om goda viner. Deras erfarenheter är därför den bästa marknadsindikator Winefinder kan önska sig.

Världsmästaren in charge
Ytterst ansvarig för vårt sortiment är Arvid Rosengren som i april 2016 utsågs till världens bäste sommelier. På sin jakt efter världsmästartiteln och som huvudsommelier på hypade Charlie Bird i New York har Arvid provat fler viner än de flesta i världen. Hans uppdrag hos oss är tydligt; leta fram det nya, spännande och udda som kan göra att våra kunder kan servera det absolut bästa till sina gäster.

Men nog om oss nu
Klicka här för att registrera dig och ditt företag!

Alternativt ta direktkontakt med någon av våra vinrådgivare som gärna tar en diskussion om dina behov och hur vi kan bli en bra Winefinder för just din restaurang och målgrupp! Kontakta oss här!