Snabbare och enklare kortköp med AutoPay


Genom att välja att lagra dina kortuppgifter hos vår betalningspartner PayEx vid ditt nästa köp slipper du krångla med bankdosor och säkerhetskoder framöver. Du slipper även fakturahantering vid t ex betalning av prenumerationer eller deltagande i Veckans upphandling.Förenkla ditt liv – använd AutoGiro

Vi vill att det ska vara enkelt för dig att vara kund hos oss. Anmäl dig till vår Autogirotjänst så ser vi till att dina betalningar till oss utförs automatiskt på förfallodagen. Det enda du behöver göra är att se till att det finns pengar på ditt konto. Autogiro är en trygg och säker tjänst. Inga pengar dras från kontot utan att du vet om det. I god tid i förväg får du besked om hur mycket som kommer att dras från ditt bankkonto via vår faktura. Du kan alltid stoppa en betalning om något inte stämmer.

Du behöver inte oroa dig för du ska glömma eller på annat sätt missa att betala en räkning och du slipper knappa in OCR-nummer eller fylla i blanketter varje gång du ska betala. I stället ser vi till att betalningen alltid utförs på rätt dag. Varken för tidigt eller för sent. Du behåller dina pengar på ditt eget konto längre och ökar därmed din ränteavkastning. Dessutom riskerar du ingen dröjsmålsränta eller förseningsavgift.

Anmälningsblankett

Du anmäler dig till Autogiro genom att fylla i och returnera vår anmälningsblankett. Vi tar hand om resten, månad efter månad så länge du själv vill.

Ladda ner anmälningsblanketten

OBS! Vi utför alltid kreditkontroll för Autogiro