Winefinder & Wine Mechanics sortimentsprovning

Wine Mechanics - Gamlestaden, Göteborg - onsdag 13 november klockan 17.00-20.00

Mingelprovning med Winefinder & Wine Mechanics.

Nu är det dags för en skön kväll hos Sveriges och Nordens kanske coolaste urbana vineri i Göteborg. Bakom Wine Mechanics, som slog upp dörrarna för allmänheten 2018, återfinns Kenneth Gustafsson (Oregon-Kenneth) och Magnus Holmgren - båda med bakgrund som vinhandlare med egna importfirmor.

Wine Mechanics är ett stadsvineri helt enkelt med jästankar, ekfat, press och allt som hör till. Plus tillhörande vinbar, krog och provningsrum. En mötesplats för vinälskare helt enkelt!

Vi har hittills lanserat två lådor ihop med Wine Mechanics och nu gör vi vår första gemensamma provning där vi korkar upp ett stort antal nyheter och godingar ur sortimentet (vilket naturligtvis inkluderar vår senaste gemensamma låda). Bland annat kommer vi att presentera en av de hetaste nya producenterna i Barolo som också är helt ny för Winefinder. 

Provningen går av stapeln på Wine Mechanics i Göteborg, lättillgängligt med bil eller kollektivt. Provningen är en stående mingelprovning/nyhetsprovning som pågår/börjar från klockan 17 till klockan 20.

Vi kommer bland annat att prova (preliminär lista): 
Nya årgångar av och viner från Champagne Goulard, super-riesling från Weingut Huff, vår nya champagneproducent Boizel och vår helt nya Baroloproducent - Carlo Revello e Figli

Till vinerna kommer det att serveras lite tilltugg/smakbitar. 

När: Onsdagen den 13 november - 17:00-20:00
Var: Wine Mechanics, Vineriet, Lilla Waterloogatan 15, 415 02 Göteborg (Se karta här!)
Biljettpris: 495 kr per person.

Din orderbekräftelse utgör din biljett. Ta med den till entrén. Köpt biljett återlöses ej.

SLUTSÅLD: Wine Mechanics 13 november - 495 kronor

PS! Vill du äta middag i Wine Mechanics härliga miljö efter själva provningen. Boka bord här!