Winefinder & Wine Mechanics sortimentsprovning

Wine Mechanics - Gamlestaden, Göteborg - lördag 19 november klockan 12-15.

Sortimentsprovning med Winefinder & Wine Mechanics.

Det var tre år sedan sist men nu är det äntligen dags för en skön lördagseftermiddag med Winefinder hos Sveriges och Nordens kanske coolaste urbana vineri i Göteborg - Wine Mechanics.

Wine Mechanics är ett stadsvineri med jästankar, ekfat, press och allt som hör till. Plus tillhörande vinbar, krog och provningsrum. En mötesplats för vinälskare helt enkelt!

Vi har lanserat flera lådor och viner ihop med Wine Mechanics och nu gör vi andra gemensamma provning där vi och Wine Mechanics korkar upp ett stort antal nyheter och godingar ur våra respektive sortiment. Det blir bland annat vin från vår nya spanska egendom i Bierzo och nya årgångar från Champagne Boizel, Carlo Revello e Figli (Barolo), CapAnna (Brunello), Schiopetto (en av Italiens bästa vitvinsproducenter) och Weingut Fritz Ekkehard Huff (prisad riesling från Rheinhessen).

Provningen går av stapeln på Wine Mechanics i Göteborg, lättillgängligt med bil eller kollektivt. Provningen är en stående mingelprovning/nyhetsprovning som pågår/börjar från klockan 12 till klockan 15.

Till vinerna kommer det att serveras lite tilltugg/smakbitar. 

När: Lördagen den 19 november - 12:00-15:00
Var: Wine Mechanics, Vineriet, Lilla Waterloogatan 15, 415 02 Göteborg (Se karta här!)
Biljettpris: 495 kr per person.

Din orderbekräftelse utgör din biljett. Ta med den till entrén. Köpt biljett återlöses ej.

Wine Mechanics 19 november - 495 kronor

PS! Vill du äta middag i Wine Mechanics härliga miljö efter själva provningen. Boka bord här!