SLUTSÅLD - Vinprovning 15 juni 17-20.00

Dags för nyhetsprovning med våra egna producenter plus lite annat smått och gott. Det blir Champagne från Boizel, kinesiska viner från hyllade Emma Gao och Barolo från La Morra i Piemonte. Dessutom en ny spännande producent från nordöstra Italien.

Vinprovning med tilltugg på La Cucina

 

Winefinder bjuder in till nyhetsprovning med våra egna producenter på La Cucina vid Norr Mälarstrand!

Äntligen har vi möjlighet att bjuda in till vinprovningar igen. Som vi har längtat! Vi gör det självfallet med omtanke för varandra och i enlighet med de restriktioner som råder. Totalt har vi 24 platser om 4 per bord till denna provning.

Vid detta allra första tillfälle vill vi slå ett slag för våra egna producenter och det blir en het nyhetsprovning med en massa nyheter från dem. Det blir guldkorn från bland annat Carlo Revello i La Morra, Christine Huff i Rheinhessen, Champagne Boizel i Éparnay, Domaine La Barroche i Châteauneuf, kinesiska Silver Heights, Valpolicellamästaren Tedeschi och vårt senaste tillskott Schiopetto – en av Italiens bästa vitvinsproducenter (Friuli-Venezia Giulia). 

Till provningen kommer ni att få smaka på dessa små aptitretare;
Endive, getost och valnötter
Tonfisktartar, prima ricotta, citron och pistage
Minicarpaccio, rostad parmesan och ruccola

När: Tisdagen den 15 juni 17-20.00
Var: La Cucina, Norr Mälarstrand Kajplats 464 (intill Orangeriet och Trattorian)
Biljettpris: 695 kr per person.

Observera att antalet platser är begränsat. Vid bokning meddela eventuella allergier. Vid sjukdom, vänligen avstå att komma. Vi kör med generösa avbokningsregler.

Osa: osa@thenetworksociety.se

Vi hoppas att vi ses och skålar in sommaren och nya tider. Vill ni äta middag efteråt kan vi varmt rekommendera antingen Pontonen, Orangeriet eller Trattorian som ligger alldeles intill.

Varma hälsningar Winefinders team


OBS! Din orderbekräftelse utgör din biljett. Ta med den till entrén. 

Slutsåld - Vinprovning Nyheter 15/6 17-20 - 695 kronor