Naturvinsmiddag 16 juni - INSTÄLLT

Nu tar vi tempen på de senaste årens hetaste vintrend - naturvinerna - och det tillsammans med en trerätters middag på La Cucina.

Vinprovarmiddag med naturviner på La Cucina

 

Winefinder bjuder in till naturvinsprovning och middag på La Cucina vid Norr Mälarstrand!

Äntligen har vi möjlighet att bjuda in till vinprovningar igen. Som vi har längtat! Vi gör det självfallet med omtanke för varandra och i enlighet med de restriktioner som råder. Totalt har vi 24 platser om 4 per bord till denna middag.

Vid detta allra första tillfälle vill vi slå ett slag för naturviner och naturvinstrenden. Vad handlar den om och varför har den blivit så stor? Och vi gör det med ett antal riktigt härliga viner som vi valt ut tillsammans med Jeanette Parker på Dryckesbutiken. Dryckesbutiken är den importör vi valt att jobba med när det gäller just naturviner – dels för att deras viner är så bra och dels för att de har ett så brett och roligt sortiment. Det blir bland annat viner från kultförklarade Domaine Matassa i Languedoc-Roussillon och Domaine des Marnes Blanches i Jura. Dryckesbutiken är förstås på plats för att prata om vinerna. 

Vi inleder med bubbel och sedan provar vi tre vita och tre röda viner och avslutar med en spännande sherry till följande meny:

Förrätt – burrata, hummer, picklad tomat, vanilj och brynt smör
Varmrätt – grillad kalventrecote, vit sparris, ramslök och parmesan
Dessert – semifreddo, jordgubbar, fläder, honung och limoncello

När: Onsdagen den 16 juni 17.30-20.30
Var: La Cucina, Norr Mälarstrand Kajplats 464 (intill Orangeriet och Trattorian)
Biljettpris: 1 495 kr per person.

Observera att antalet platser är begränsat. Vid bokning meddela eventuella allergier. Vid sjukdom, vänligen avstå att komma. Vi kör med generösa avbokningsregler.

Osa: osa@thenetworksociety.se

Vi hoppas att vi ses och skålar in sommaren och nya tider.

Varma hälsningar Winefinders team med Magnus Ericsson i spetsen


OBS! Din orderbekräftelse utgör din biljett. Ta med den till entrén. 

INSTÄLLT - Naturvinsmiddag 16/6