Nyhetsprovning - 4/11 17.00-19.00

Nu bjuder vi in till en annorlunda nyhetsprovning av mellan 30-50 höst- och vinternyheter. Dessutom serveras lite smårätter från Tyge & Sessil!

Nyhetsprovning på Niklas Ekstedt Galleri


Nu är det äntligen dags för Winefinders höst- och vinterlansering.

På grund av rådande corona-omständigheter så blir det en lite annorlunda nyhetsprovning på Niklas Ekstedt Galleri. Det blir avslappnad gående provning där vi tar in 30 gäster åt gången (vid två olika tider) i en lokal där det finns bra möjligheter att sprida ut sig på olika stationer - allt för att göra det så corona-säkert som möjligt. 

Tyge och Sessil kommer att servera lättare smårätter som du kan prova till vinerna. Och vi kommer att korka upp ett 30-tal (minst) spännande nyheter under kvällen. Det blir bland annat...

Nytt från Guigal. Ny superhet sydafrikansk producent i David Finlayson och pinot noir i världsklass från Chanin i USA. Men det blir också nyheter från Winefinderfavoriten Wynns och Bodegas Artadi, viner från Wine Mechanics och naturviner från Dryckesbutiken.

På den här sidan köper du biljett till den tidigare tiden 17-19.

Skulle den vara slut så finns det även biljetter till en lite senare provning från 19-30-21.30. Du hittar den här! 

När: Onsdagen den 4 november Första passet 17:00-19:00

Var: Niklas Ekstedt Galleri, Brahegatan 4 (ingång bredvid Tyge & Sessil)
Biljettpris: 895 kr per person.

OBS! Eftersom Covid-19 och Coronapandemin fortfarande härjar så har vi tagit flera försiktighetsmått i anspråk. Vid varje tillfälle kommer det därmed endast att finnas 30 platser till provningen och provningen varar i prick 2 timmar. Är du det minsta förkyld eller har några som helst symptom så ska du förstås stanna hemma och får pengarna tillbaka.

Din orderbekräftelse utgör din biljett. Ta med den till entrén. Köpt biljett återlöses ej.

Nyhetsprovning 4/11 17.00-19.00 - 895 kronor