Fine Wine-mässa med premiumviner från Winefinders sortiment

Operaterassen - Stockholm - torsdag 21 februari klockan 18.00-20.30

Välkommen till en Fine Wine-mässa med utvalda exklusiva viner från Winefinders premiumsortiment

Den 21 februari vill Winefinders Wine Team bjuda in till möjlighet att prova exklusiva godbitar från vårt premiumsortiment. Ett 30-tal av våra bästa viner kommer att öppnas under kvällen och på plats finns också en representant Tedeschi som med sin 400 år långa historia tillhör en av de legendariska amaronefamiljerna.

För första gången någonsin bjuder vi in till exklusiv fine wine-provning med några av de bästa vinerna från vårt sortiment. Torsdagen den 21 februari möter du Winefinders Wine Team som häller upp de utvalda vinerna. På plats finns också en speciellt inbjuden representant från Tedeschi som plockat med sig spännande viner från sin källare. Fler nyheter kan tillkomma - så säkra din plats redan nu!

Vi planerar att öppna följande viner i begränsad upplaga:

När: Torsdag den 21 februari, klockan 18-20:30
Var: Operaterassen, Operakällaren, Karl XII:s torg Stockholm
Biljettpris: 1995 kr per person

Åldersgräns 20 år. Din orderbekräftelse utgör din biljett. Ta med den till entrén. Köpt biljett återlöses ej. OBS! Begränsat antal platser. 

Missa inte detta tillfälle att prova några av vinvärldens mest eftertraktade flaskor!

1995 kronor - Köp biljett här!

Mer om Tedeschi

Tedeschi: Mitt i den stora amaronehysteri som råder med nystartade firmor, framtagna specialmärken, dubiösa tillverkningsmetoder och prispress finns det ett fåtal riktigt gamla amaronefamiljer som står för trygghet, tradition och seriositet. Familjen Tedeschi - med sin 400 år långa historia i Veneto - är en av dessa familjer. Med noggrannhet, precision och respekt för det traditionella har man tagit företagit in i framtiden. Vinerna lanserade för första gången på Winefinder i juni 2018 och de blev snabbt älskade av våra kunder för sin stilbildande elegans. Såväl internationella James Suckling som inhemska Dina Viner strösslar med såväl poäng som superlativ över Tedeschi och deras viner. Denna dag möter du Lorenzo Balestreri, export manager, som plockat ut ett urval av firmans exklusiva viner som kommer att finnas tillgängliga på förköp direkt från källaren.